dijous, 8 de març del 2012

"Christmas in Icaria"


Avui us vull parlar d'un projecte que acabo de descobrir, "Christmas in Icaria", un documental que estan realitzant Daniel Garcia i Aurelio Medina reseguint la utopia dels Icarians barcelonins pel Sud dels Estats Units

Si us interessa el tema podeu visitar aquest enllaç com ens conviden els autors: "per veure online el documental, descarregar-lo, demanar el dvd, etc... i participar d’aquesta manera en el projecte que ara arriba a la seva darrera fase. Amb el vostre suport podrem completar l’edició a temps pel Visions du Réel International Film Festival (Suïssa) on tindrà lloc la seva estrena."







Christmas in Icaria - Excerpt I / Extracto I from suRReal on Vimeo.

2 comentaris:

  1. Hola,
    He descobert el teu bloc a Barcelonasfera, em sembla molt interessant i rigorós a nivell documental. Felicitats per una feina tan ben feta, et seguiré molt gustosament a partir d'ara.
    Sóc poblenovina i des de fa poc he començat un bloc que he anomenat Projecte Icària,
    http://projecteicaria.blogspot.com/, sobre espais públics del Poblenou.
    D'altra banda, m'ha entusiasmat l'existència d'aquest film documental sobre els cabetians, a veure si tenen sort i poden projectar-lo en alguna sala. Donaré difusió al film.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies pel teu comentari Marta.
    La veritat és que no em puc dedicar tot el que voldria al bloc, però intento mantenir-lo viu. Seguiré també el teu bloc.

    Una salutació cordial.

    ResponElimina